op het wereldwijde web  
  
 

Familie van Doorn

Familie Rietveld

Familie Pison

Familie Stikkelorum


   

Naar huispagina

 


 


 
 
Familie Rietveld

Het is toch was! Gerrit Bartenszn Rietveld is rond 1530 geboren. Het moet vast een leuk joch geweest zijn: slootje springen moet een hobby geweest zijn. Wellicht is hij rond zijn 22e straalverliefd geraakt op een boerendochter, enkele boerderijen verderop. Wat een feest zal het geweest zijn. Van heinde en verre kwamen genodigden om hen de handen te schudden.

Die mensen wisten iets wat wij niet weten! Wat dan? Ja, dat is eenvoudig: zij wisten wel wie die vrouw was en wij?? Nee, wij hebben de naam nog niet gevonden! Kijk mee en zoek mee, wie weet vindt u ooit de naam en kan de onbekende vrouw van Gerrit Bartenszn Rietveld een prachtige plek krijgen in de parenteel en kwartierstaat!

Om alle familieleden in beeld te krijgen is getracht een stamboom te ontwerpen waarin (ooit?) alle bekend zijnde gegevens in staan. Zo is er en kwartierstaat, waarin alle nazaten van de stamhouder staan, en een parenteel die de voorvaderen en -moederen laat zien. Kijk lekker, geniet ervan en hou af en toe afstand, want tsja, het is toch familie!

Er is nog wat extra info nodig. Helpt u mee? Mail het dan naar stamboom@doornpison.nl

Menno van Doorn